| EET Účtenky | Domácí účto | Omalovánky | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Recepty doma | DWN.cz | Email šablony | Formuláře na PC | FormOffice | Snadné hubnutí | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Pravý maďarský perkelt

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 4614x / 4x
Přidáno/změněno: 2.6.2015
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Libové (kýta, ...)
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Guláše

Inredience:

1kg vepřového či hovězího nejlépe kýta
0,3kg cibule
0,5kg paprik
0,5kg rajčat
7dkg mleté papriky nejlépe Kalocsaiské
sádlo či olej
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso pokrájím na kostky 1X1cm.
Na sádle osahnu cibuli (nejlépe do růžova).Přihodím maso a zprudka opeču.
Odstavím z plotýnky a zasypu paprikou nesmí se osmahnout,byla by hořká!.
Zamíchám a přidám ma drobno pokrájenou papriku a rajské ale lepší je to
rozmixované.
Opět zamíchám a dám na plotýnku až to začne bublat ztlumím na nejmenší
plamínek a nechám pomalu dusit.
Vodu nepřilévám v rajských je jí dost.Dusím nejlépe 2+1/2 hodiny,až se vypaří
skoro všechna voda.
Musí se jen občas zamíchat aby se to nepřichytilo ke dnu.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pravý maďarský perkelt:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vepřové maso
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Obědový pekáč 24.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0544s norob)