|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Pravý hospodský guláš
|
|
|
| |
Postup přípravy:Cibuli nakrájíme na kostičky a opečeme zároveň s kmínem na oleji dohněda. Přidáme mletou papriku, maso a restujeme asi 1 minutku, Zalijeme vodou, přidáme protlak, feferonku, sůl a pepř.
Za stálého podlévání vodou dusíme asi 1,5 hodiny. Až je maso téměř měkké, přidáme masový bujon a zahustíme mouku rozkvedlanou ve vodě. Guláš nesmí být hustý, jinak nevystoupí napovrch glanc nebo-li tuk!
Necháme dobře provařit - asi 20 minut. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a majoránku.
Čerstvou cibuli pokrájenou na jemná kolečka, jenom gulášek vylepšíte.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Pravý hospodský guláš, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/pravy-hospodsky-gulas">Recept: Pravý hospodský guláš</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pravý hospodský guláš:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|