|
Recept na Polomská kotleta
|
|
|
| |
Postup přípravy:Nasekáme vepřové kotlety, nařízneme okrajové blány, naklepeme, osolíme a opečeme na polovině sádla. Opečené kotlety vyjmeme a v sádle zbylém po opekání dusíme očištěné a nakrájené hříbky nebo žampiony. Na další polovině uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem z kostí nebo převařenou vodou, přidáme osmahnuté hříbky a smetanu. Nakonec dochutíme mletým kořením, pepřem, octem a jalovcem. Opečené kotlety klademe na talíř a přeléváme omáčkou. Jako přílohu podáváme bramborové knedlíky sypané osmaženou strouhankou nebo vařené brambory.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Polomská kotleta, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/polomska-kotleta">Recept: Polomská kotleta</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Polomská kotleta:
|