| Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Email šablony | Rybář | EET Účtenky | DWN.cz | Pletení | Domácí účto | Formuláře na PC | Omalovánky | FormOffice | Recepty doma | Hromadné emaily | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zapečené a pečené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Plněné bosňáky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2560x / 2x
Přidáno/změněno: 16.3.2014
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Listová - Kysané zelí
- Těsta - Jídla z kynutých těst
- Houby - Žampiony

Inredience:

Těsto:
1 kg hladké mouky
1/2 l vlažné vody
kostka kvasnic
1/2 kávové lžičky soli
1 lžička octa
Náplň:
cibule
anglická slanina (nebo klobása,kabanos)
kyselé zelí
žampiony (hřiby)
paprika
pórek
K dochucení směsi použít sůl,pepř,vegetu



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Z 1/2 litru vlažné vody, kostky kvasnic a trošky cukru uděláme kvásek, přidáme 1 kg mouky, 1/2 kávové lžičky soli, 1 lžičku octa. Vše smícháme, nejlépe na vále, nenecháváme vykynout a hned děláme bosňáky.
Náplň:
Na pánvi podusíme na troše oleje cibuli, anglickou slaninu, kysané zelí, žampiony, papriku, pórek. Ochutíme solí, pepřem a vegetou.
Naplněné a zabalené bosňáky potřeme slanou vodou, pokmínujeme. Péct při 225°C asi 25 min. Během pečení 3x potřít slanou vodou. Z celé dávky je asi 25 bosňáků.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Plněné bosňáky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zapečené a pečené pokrmy
Selská omeleta 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Zapečená žemle s uherákem 18.10.
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Balkánský pekáč 18.10.
Zapékaný chléb s nivou 18.10.
Kuře v zelí 10.11.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Plněný pangas 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.075s norob)