|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
|
Recept na Péťův GULÁŚ
|
|
|
| |
Postup přípravy:klížku očistíme,okrájíme-z tohoto připravíme vývar
ořezané maso a kořenovou zeleninu dáme do studené vody a přivedeme k varu a hned stáhneme oheň a necháme dovařit.
Připravíme si kostičky z klížky do kterých jsme prolisovali česnek a kmín posolíme a opepříme nejlépe den předem(pak to dostane tu báječnou chuť
na domácím sádle osmažíme cibuli do tmava,ale opatrně aby nezhořkla( přidáme vždy trochu teplé vody a zase smažíme tak dvakrát a cibulka je jako fík)
Po té přilijeme vývar a kostky masa,ale nesmíme je potopit a dusíme,až bude maso měkké ddolijeme vývarem a necháme vařit do té doby než začne houstnout.
Potom vyndáme maso na talíře a přes cedník nalijeme vynikající omáčku,
Každý podle chuti si dosolí a dopepří podáváme s chlebíčkem nebo knedlíkem,ale hlavně s pívečkem
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Péťův GULÁŚ, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/petuv-gulas">Recept: Péťův GULÁŚ</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Péťův GULÁŚ:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Přední
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|