|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Ovárek na medu
|
|
|
| |
Postup přípravy:V litru vody svaříme ingredience na nálev,necháme vychladnout a přidáme rozetřený česnek.
Do tohoto nálevu dáme ovarové vykostěné koleno (as 1 kg a více)a necháme naložené cca 24hod.Druhý den maso v nálevu uvaříme (trochu tužší ovar) vyndáme na hodně vymaštěný pekáček a dopékáme do měkka,mezitím připrávíme směs na potírání-rozmícháme grilovací koření s medem a tímto měkké upečné maso potřeme a dáme ještě na cca 10min dopéct. Podáváme s chlebem a šťávička která zůstane na pekáčku se dá na mističku,
na talíři ještě touto šťávou upečené maso přelijeme.
Dobrou chuť
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Ovárek na medu, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/ovarek-na-medu">Recept: Ovárek na medu</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ovárek na medu:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|