| EET Účtenky | Snadné hubnutí | Email šablony | Počítej Kalorie | Recepty doma | Domácí účto | Hromadné emaily | DWN.cz | FormOffice | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Pletení | Rybář | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Pokrmy s vínem Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Myslivecký zaječí guláš

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3756x / 3x
Přidáno/změněno: 8.6.2016
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Zajíc
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Tepelně úpravená jídla - Guláše

Inredience:

50 dkg zaječího masa
10 dkg slaniny
1 lžíce oleje
1 cibule (vetší )
3 str.česneku
2 lžíce kečupu
2 dl červeného vína
mletý pepř
vývar z kostí
sůl
pažitka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na lžíci oleje rozpusťte nadrobno pokrájenou slaninu, zpěňte na ní nadrobno nakrájenou cibuli, vmíchejte utřený česnek, vložte na kostky nakrájené maso a za občasného mírného podlévání vývarem duste do měkka. Potom vmíchejte kečup a víno, osolte, opepřete a chvíli prohřejte. Porce na talířích ozdobte jemně nakrájenou pažitkou. Podávejte s rýží nebo s bramborovým knedlíkem.

Když bude vařit myslivecká kuchařka, dá určitě více masa což není ke škodě. Přeji dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Myslivecký zaječí guláš:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pokrmy s vínem
Špekáčky na vínu 10.11.
Králík pečený na víně s kedlubnami 10.11.
Belgické kuře 24.10.
Kuřecí kostky s omáčkou z desertního vína 13.12.
Telecí pečené na rajčatech 13.12.
Koloszvárské zelí 26.10.
Králík na hořčici s vínem 26.10.
Losos na víně II. 25.07.
Čokoládovo-hruškové TRIFLE 25.07.
Kuře na mandlích 08.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0646s norob)