| Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Rybář | Omalovánky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Email šablony | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře ZDARMA | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Myslivecký zaječí guláš


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:8.6.2016

Ingredience:

50 dkg zaječího masa
10 dkg slaniny
1 lžíce oleje
1 cibule (vetší )
3 str.česneku
2 lžíce kečupu
2 dl červeného vína
mletý pepř
vývar z kostí
sůl
pažitka

Popis:

Na lžíci oleje rozpusťte nadrobno pokrájenou slaninu, zpěňte na ní nadrobno nakrájenou cibuli, vmíchejte utřený česnek, vložte na kostky nakrájené maso a za občasného mírného podlévání vývarem duste do měkka. Potom vmíchejte kečup a víno, osolte, opepřete a chvíli prohřejte. Porce na talířích ozdobte jemně nakrájenou pažitkou. Podávejte s rýží nebo s bramborovým knedlíkem.

Když bude vařit myslivecká kuchařka, dá určitě více masa což není ke škodě. Přeji dobrou chuť.


Jít na recept Myslivecký zaječí guláš >>