1kg bučku
5 vajec
1lžička soli
1lžička pepře
2lžičky vegety
3stroužky česneku
1lžička červené papriky dle chuti sladké nebo pálivé
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Maso pomeleme a přidáme všechny suroviny.Mícháme 1/2hodiny.Směsí naplníme mikrotenový sáček a necháme v chladnu 12-24hodin odležet.Potom sáček řádně uzavřeme a 1hodinu vaříme.
mortadela
vyzkoušeno,humus jednou a nikdy víc tento recept je k ničemu a nedoporučuji jej nikomu je to zkažená potravina nic víc
Napsal: ivan dne 11.11.2010 16:37:50
vylepšení
doporučuji nevařit prudce, ale jen táhnout a po uvaření obalit v mleté paprice (můžeme vylepšit i gril. kořením) a necháme na prkénku vychladit. A mám recept z časopisu, kde se do bůčku ještě přidá šunlkový salám na kostičky a pokrájená Moravanka (bez nálevu), ale ještě jsem to nevyzkoušela.
Napsal: Anna dne 7.8.2010 22:56:12
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Mortadela: