|
Recept na Marinovaná pečínka s mrkví
|
|
|
| |
Postup přípravy:Plecko změkne marinováním a pomalým dušením, které zachová šťavnost masa a dodává omáčce sílu.
1) Cibuli s masem vložte do mikrotenového sáčku. Přidejte koření, červené víno a podmáslí. Ze sáčku vytlačte vzduch, neprodyšně jej uzavřete a dejte do lednice. Několikrát obraťte.
2) Slaninu nakrájejte na kostičky, zprudka osmahněte. Maso osušte, osolte a opečte. Přidejte 4 lžíce marinády a pod poklicí maso pomalu duste.
3) Mrkev oloupejte, nakrájejte na nudličky a přidejte k masu. Pečení zalijte vývarem tak, aby ji zcela zakrýval, přidejte rajský protlak a duste do měkka.
4) Maso s mrkví připravte k podávání. Výpek povařte se zbytkem marinády a peníkem. Propasírujte a dochuťte.
(Maso 3 dny marinujte)
Vhodná příloha:
Brambory uvařte ve slupce a krátce před jídlem je oloupejte, podélně rozkrojte na čtvrtky, zahřejte na másle nebo oleji a podávejte s petrželkou a listovým salátem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Marinovaná pečínka s mrkví, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/marinovana-pecinka-s-mrkvi">Recept: Marinovaná pečínka s mrkví</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Marinovaná pečínka s mrkví:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|