 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Majonéza hned
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Do vhodně velké nádoby předložíme 1 celé vejce, ocet a sůl , část octa můžeme nahradit dvojnásobným množstvím láku z okurek. Podle gusta přidáme pepř a další.
Vezmeme tyčový mixer, lehce rozmixujeme vložené vejce s ingrediencemi a při plném chodu mixeru lijeme poměrně rychle olej až směs začne tuhnout. Konzistenci zvolíme dalším přidáním (opatrnost není nutná) oleje.
Zarputilí dietáři nahradí 1 celé vejce dvěma bílky.
Je dobré mít suroviny vychlazené. Majonéza je v rámci získané praxe hotová obvykle dříve než by člověk přečetl celý předpis. Dobrou chuť !
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Majonéza hned, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/majoneza-hned">Recept: Majonéza hned</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Majonéza hned:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Omáčky studené
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|