| DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Rybář | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Pletení | Email šablony | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Recepty doma | Hromadné emaily | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Pokrmy s vínem Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Lahodné pečené vepřové

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:45
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1794x / 8x
Přidáno/změněno: 14.6.2015
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

1,6 kg vepřového masa z pečínky nebo ramínka, vykostěného a srolovaného,
4 stroužky česneku,
1 a 1/2 lžičky nadrobno nakrájených listů fenyklu nebo 1/2 lžičky sušeného fenyklu,
4 hřebíčky,
sůl,
pepř,
300 ml suchého bílého vína,
300 ml vody



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Po celém povrchu masa udělejte ostrým nožem zářezy a vytvořte malé kapsy.
Česnek nakrájejte na plátky, vložte do sítka a propláchněte pod tekoucí studenou vodou, aby dostatečně zvlhly.
Nakrájené listy fenyklu nasypte na talířek a obalte v nich plátky česneku.
Do vytvořených kapes v mase vložte plátky česneku s hřebíčky. Povrch masa osolte a opepřete.

Maso vložte do ohnivzdorného pekáče, přilijte vodu a pečte v troubě předehřáté na 150 stupňů Celsia 2,5 až 2 a 3/4 hodiny, až je maso měkké, ale stále šťavnaté. Během pečení občas podlijte.

Maso můžete podávat teplé, v tom případě jej dejte na prkýnko a nakrájejte na plátky. Pokud jej budete podávat studené, nechte maso nejprve zcela vychladnout ve vypečené šťávě.
Jako obloha se výborně hodí teplé zelené fazolky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Lahodné pečené vepřové:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pokrmy s vínem
Špekáčky na vínu 10.11.
Králík pečený na víně s kedlubnami 10.11.
Belgické kuře 24.10.
Kuřecí kostky s omáčkou z desertního vína 13.12.
Telecí pečené na rajčatech 13.12.
Koloszvárské zelí 26.10.
Králík na hořčici s vínem 26.10.
Losos na víně II. 25.07.
Čokoládovo-hruškové TRIFLE 25.07.
Kuře na mandlích 08.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.044s norob)