4-6 plátků vepřové krkovičky
worcestrová omáčka asi 3 lžíce
sojovo-houbová omáčka asi 3 lžíce
olivový olej 1 lžíce
ostrá paprika,pepř,sůl - podle chuti
kečup 3 lžíce
1 vejce
lžička octu
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Všechny omáčky a koření promícháme spolu s olejem, kečupem a rozmíchaným vejcem. Necháme asi 10 minut odstát. Pak důkladně natřeme každý plátek krkovičky a vložíme do zbytku námi připravené kořenné směsi.Maso necháme uležet minimálně 1 hodinu, ale nejlépe je, jestliže ho naložíme 24 hodiny před použitím.
Smažíme na oleji na ne příliš velkém ohni nebo volně grilujeme na grilu.
Podáváme s chlebem, topinkami, bramborovými plackami neb hranolky.