![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Křivoklátský drak
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Kotletu rozkrojíme na čtyři plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a uprostřed prořízneme dva otvory, kterými provlékneme polovinu klobásy.
Připravené maso opékáme z obou stran cca 12 minut.
Během opékání masa si uděláme omáčku smícháním majonézy, drobně nakrájené cibulky, okurek, feferonek, kečupu, hořčice, čili, pepře a soli.
Hotové maso na talíři lehce přelijeme omáčkou a doplníme strouhaným křenem. Jako přílohu doporučujeme podávat bramboráčky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Křivoklátský drak, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/krivoklatsky-drak">Recept: Křivoklátský drak</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Křivoklátský drak:
![reklama](img/reklama.jpg)
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Vepřové maso
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|