| Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Email šablony | EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Recepty doma | Omalovánky | Pletení | DWN.cz | Formuláře na PC | Rybář | FormOffice | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Křivoklátský drak

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 2958x / 2x
Přidáno/změněno: 15.6.2009
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé

Inredience:

cibule 20g
feferonky 20g sterilované
hořčice 10g plnotučná
kečup 20g
klobása 200g
křen 50g
majonéza 50g
maso vepřové 600g kotleta bez kosti
okurka 20g sterilovaná
olej 100g
paprika 20g červená, sterilovaná
pepř černý
koření čili, sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kotletu rozkrojíme na čtyři plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a uprostřed prořízneme dva otvory, kterými provlékneme polovinu klobásy.

Připravené maso opékáme z obou stran cca 12 minut.

Během opékání masa si uděláme omáčku smícháním majonézy, drobně nakrájené cibulky, okurek, feferonek, kečupu, hořčice, čili, pepře a soli.

Hotové maso na talíři lehce přelijeme omáčkou a doplníme strouhaným křenem. Jako přílohu doporučujeme podávat bramboráčky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Křivoklátský drak:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vepřové maso
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Obědový pekáč 24.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0492s norob)