|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Křivoklátský drak
|
|
|
| |
Postup přípravy:Kotletu rozkrojíme na čtyři plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a uprostřed prořízneme dva otvory, kterými provlékneme polovinu klobásy.
Připravené maso opékáme z obou stran cca 12 minut.
Během opékání masa si uděláme omáčku smícháním majonézy, drobně nakrájené cibulky, okurek, feferonek, kečupu, hořčice, čili, pepře a soli.
Hotové maso na talíři lehce přelijeme omáčkou a doplníme strouhaným křenem. Jako přílohu doporučujeme podávat bramboráčky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Křivoklátský drak, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/krivoklatsky-drak">Recept: Křivoklátský drak</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Křivoklátský drak:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|