|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
|
Recept na Kremžský utopenec
|
|
|
| |
Postup přípravy:Špekáčky oloupeme a podélně do 2/3 nakrojíme. Do řezu dáme špetku mletého pepře a vmázneme kremžskou hořčici.
V poměru asi 1:1 smícháme vodu a ocet (podle gusta můžeme přidat ocet). Dobře zamícháme se solí a mletým pepřem.
Do sklenice klademe připravené špekáčky, prokládáme na kolečka nakrájenou cibulí. Průběžně dáváme do sklenice i nové koření (celkem asi 10 kuliček), celý pepř (celkem asi 10 kuliček) a bobkový list (2-3 lístky).
Celé to zalijeme nálevem a necháme uležet. Po pěti dnech můžeme ochutnat a případně dokyselit. Špekáčky necháme dobře utopit a konzumujeme nejdříve po týdnu od naložení. Čím déle, tím lépe.....
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kremžský utopenec, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kremzsky-utopenec">Recept: Kremžský utopenec</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kremžský utopenec:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Utopenci
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|