| Hromadné emaily | Pletení | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky | Rybář | Recepty doma | FormOffice | Snadné hubnutí | DWN.cz | Email šablony | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kremžský utopenec


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:14.10.2018

Ingredience:

špekáčky
cibule
nové koření
mletý pepř
pepř celý
sůl
bobkový list
krémžská hořčice
ocet
voda

Popis:

Špekáčky oloupeme a podélně do 2/3 nakrojíme. Do řezu dáme špetku mletého pepře a vmázneme kremžskou hořčici.
V poměru asi 1:1 smícháme vodu a ocet (podle gusta můžeme přidat ocet). Dobře zamícháme se solí a mletým pepřem.
Do sklenice klademe připravené špekáčky, prokládáme na kolečka nakrájenou cibulí. Průběžně dáváme do sklenice i nové koření (celkem asi 10 kuliček), celý pepř (celkem asi 10 kuliček) a bobkový list (2-3 lístky).
Celé to zalijeme nálevem a necháme uležet. Po pěti dnech můžeme ochutnat a případně dokyselit. Špekáčky necháme dobře utopit a konzumujeme nejdříve po týdnu od naložení. Čím déle, tím lépe.....


Jít na recept Kremžský utopenec >>