![reklama](img/reklama.jpg)
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Králík po francouzsku
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Králíka nakrájíme na větší kousky, spaříme horkou vodou, opláchneme studenou vodou, prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Opečeme na rozpáleném oleji, přidáme cibulky vcelku, česnek nahrubo, osmahneme. Pak podlijeme horkou vodou a pečeme v rozpálené troubě cca 1 hodinu. Po půlhodině obrátíme, podlijeme bílým vínem a odkryté dopečeme.
Podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo bramborovými knedlíky či kroketami.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík po francouzsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-po-francouzsku">Recept: Králík po francouzsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík po francouzsku:
![reklama](img/reklama.jpg)
|