|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Králik na pepři
|
|
|
| |
Postup přípravy:Na trošku oleje dáme nakrájené čtyři velké cibule a na to položíme posoleného a na čtvrtky nakrájeného králika,potom ho hrubě posypeme pepřem jen z odkryté strany a necháme pomalu dusit . Asi po půl hodině králika otočíme a posypeme ho pepřem z druhé strany.Dusíme další půl hodiny a podle potřeby otáčíme.
Podlévat není vůbec třeba cibule pustí spousty šťávy a pálivou chuť pepře částečně pohltí.Dusíme až do změknutí králika.Podáváme s rýži nebo bramborem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králik na pepři, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-na-pepri">Recept: Králik na pepři</a>
|
| |
| | |
recept
je dobrý, jednoduchý a zrozumiteľný.
Napsal: martin dne 16.3.2011 13:48:47
|
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králik na pepři:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Králík
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|