| EET Účtenky | Formuláře na PC | Email šablony | Domácí účto | Rybář | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Pletení | Recepty doma | Omalovánky | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Králik na pepři


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:23.10.2009

Ingredience:

Králik
4ks cibule
troška oleje
pepř
sůl

Popis:

Na trošku oleje dáme nakrájené čtyři velké cibule a na to položíme posoleného a na čtvrtky nakrájeného králika,potom ho hrubě posypeme pepřem jen z odkryté strany a necháme pomalu dusit . Asi po půl hodině králika otočíme a posypeme ho pepřem z druhé strany.Dusíme další půl hodiny a podle potřeby otáčíme.
Podlévat není vůbec třeba cibule pustí spousty šťávy a pálivou chuť pepře částečně pohltí.Dusíme až do změknutí králika.Podáváme s rýži nebo bramborem.


Jít na recept Králik na pepři >>