|
Recept na Králík na paprice
|
|
|
| |
Postup přípravy:Očištěné porce králíka spaříme vařící vodou, vyjmeme a necháme okapat. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme dozlatova na tuku, zaprášíme ji mletou paprikou, po osmahnutí zalijeme trochou vody, přidáme porce králíka, osolíme a dusíme pod pokličkou (nejlépe v troubě). Při dušení porce obracíme, přeléváme mastnou šťávou a podléváme malými dávkami vody. Měkké porce vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme trochou vody, rozšleháme a povaříme nejméně 20 minut. Hustou omáčku zředíme smetanou, rozmícháme, přecedíme na porce králíka a chvilku jěstě podusíme. Podáváme s těstovinami, rýží, krupicovými noky.
Dobrou chuť
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík na paprice, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-na-paprice">Recept: Králík na paprice</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík na paprice:
|