| Rybář | FormOffice | DWN.cz | Pletení | Snadné hubnutí | Domácí účto | Email šablony | Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky | Formuláře na PC | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Králík na paprice | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 porce králíka | ||||||||
Popis: Očištěné porce králíka spaříme vařící vodou, vyjmeme a necháme okapat. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme dozlatova na tuku, zaprášíme ji mletou paprikou, po osmahnutí zalijeme trochou vody, přidáme porce králíka, osolíme a dusíme pod pokličkou (nejlépe v troubě). Při dušení porce obracíme, přeléváme mastnou šťávou a podléváme malými dávkami vody. Měkké porce vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme trochou vody, rozšleháme a povaříme nejméně 20 minut. Hustou omáčku zředíme smetanou, rozmícháme, přecedíme na porce králíka a chvilku jěstě podusíme. Podáváme s těstovinami, rýží, krupicovými noky. |