|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Kovbojské fazole
|
|
|
| |
Postup přípravy:Na trošce oleje osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu. Až pustí tuk tak na ní lehce osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Když začne cibule červenat, přidáme kapii nakrájenou na větší kousky a necháme ji osmahnout asi 3 minuty. Pak to zalijeme nálevem z fazolí a případně také ze žampiónu, přidáme do toho nakrájený pórek a dusíme asi 10 minut. Ke konci přidáme žampiony. Až kapie změkne, vypneme sporák a do směsi zamícháme zakysanou smetanu.
Servírujeme do hlubších misek, pro okrasu můžeme posypat sekanou petrželovou natí, zelenou cibulkou nebo nadrobno nakrájeným zeleným pórkem. Nejlepší přílohou je čerstvý chléb a červené víno.
Do směsi je možno přidat také nějakou uzeninu, velmi vhodné je trampské cigáro. Podle chuti je možno během dušení přidat kečup a sojovou omáčku. Solit není třeba vůbec nebo jen velmi málo. Pikantní fazole uděláme mletým chilli nebo chilli omáčkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kovbojské fazole, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kovbojske-fazole">Recept: Kovbojské fazole</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kovbojské fazole:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Teplá
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|