| Počítej Kalorie | FormOffice | Recepty doma | Pletení | Hromadné emaily | EET Účtenky | Omalovánky | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Email šablony | Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Kovbojské fazole | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 plechovka -400g červených fazolí | ||||||||
Popis: Na trošce oleje osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu. Až pustí tuk tak na ní lehce osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Když začne cibule červenat, přidáme kapii nakrájenou na větší kousky a necháme ji osmahnout asi 3 minuty. Pak to zalijeme nálevem z fazolí a případně také ze žampiónu, přidáme do toho nakrájený pórek a dusíme asi 10 minut. Ke konci přidáme žampiony. Až kapie změkne, vypneme sporák a do směsi zamícháme zakysanou smetanu. |