|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Kaviár z lilků
|
|
|
| |
Postup přípravy:Omyté lilky nasucho upéci v troubě při vyšší teplotě (200-250°C) dokud nezhnědnou a nezměknou. Lilky rozříznout a vybrat lžicí jejich obsah a ten drobně nasekat a dát do mísy. Cibuli drobně nakrájet a přidat k lilkům. Oloupaná rajčata na hrubém struhadle nastrouhat k lilkům. Osolit, přidat olej a promíchat. Do hotového kaviáru přidat jemně pokrájený česnek a případně pepř, promíchat a uložit alespoň na 1 h do chladničky. Podávat s tousty nebo černým chlebem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kaviár z lilků, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kaviar-z-lilku">Recept: Kaviár z lilků</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kaviár z lilků:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Baklažán
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|