| Zbrojní průkaz | Rybář | DWN.cz | EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Pletení | Snadné hubnutí | Recepty doma | FormOffice | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Omalovánky | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Kaviár z lilků | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 3 lilky | ||||||||
Popis: Omyté lilky nasucho upéci v troubě při vyšší teplotě (200-250°C) dokud nezhnědnou a nezměknou. Lilky rozříznout a vybrat lžicí jejich obsah a ten drobně nasekat a dát do mísy. Cibuli drobně nakrájet a přidat k lilkům. Oloupaná rajčata na hrubém struhadle nastrouhat k lilkům. Osolit, přidat olej a promíchat. Do hotového kaviáru přidat jemně pokrájený česnek a případně pepř, promíchat a uložit alespoň na 1 h do chladničky. Podávat s tousty nebo černým chlebem. |