|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Katův šleh ze zelen.lečem
|
|
|
| |
Postup přípravy:Maso nakrájíme na malé kousky, které osolíme, opepříme a orestujeme na oleji do běla (asi 15minut). Pak přidáme nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět. Olej z pánve slijeme, přidáme nadrobno nakrájenou okurku a kapii a lečo. Necháme asi 10 minut dusit. Pak přidáme asi 2 lžíce kečupu a malý kousek feferonky. Pokud je lečo pálivé, feferonku nepřidáváme. Podáváme s rýží nebo s orestovanými brambory.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Katův šleh ze zelen.lečem, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/katuv-sleh-ze-zelenlecem">Recept: Katův šleh ze zelen.lečem</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Katův šleh ze zelen.lečem:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Plodová
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|