| Email šablony | Počítej Kalorie | FormOffice | Domácí účto | Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | Rybář | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Katův šleh ze zelen.lečem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 30 dkg vepřové kýty | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na malé kousky, které osolíme, opepříme a orestujeme na oleji do běla (asi 15minut). Pak přidáme nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět. Olej z pánve slijeme, přidáme nadrobno nakrájenou okurku a kapii a lečo. Necháme asi 10 minut dusit. Pak přidáme asi 2 lžíce kečupu a malý kousek feferonky. Pokud je lečo pálivé, feferonku nepřidáváme. Podáváme s rýží nebo s orestovanými brambory. |