| Email šablony | Počítej Kalorie | FormOffice | Domácí účto | Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | Rybář | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Katův šleh ze zelen.lečem


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:21.1.2011

Ingredience:

30 dkg vepřové kýty
půl skleničky zeleninového leča
1 cibule
půlku sladkokyselé okurky
kousek červené kapie
sůl,pepř
olej
kečup
feferonka

Popis:

Maso nakrájíme na malé kousky, které osolíme, opepříme a orestujeme na oleji do běla (asi 15minut). Pak přidáme nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět. Olej z pánve slijeme, přidáme nadrobno nakrájenou okurku a kapii a lečo. Necháme asi 10 minut dusit. Pak přidáme asi 2 lžíce kečupu a malý kousek feferonky. Pokud je lečo pálivé, feferonku nepřidáváme. Podáváme s rýží nebo s orestovanými brambory.


Jít na recept Katův šleh ze zelen.lečem >>