|
Recept na Kachna po francouzsku
|
|
|
| |
Inredience:1 kachna,
100 g sádla,
300 g žampiónů,
200 g klobásy,
60 g sádla,
sůl,
mletý pepř,
petrželka,
100 g střídky z veky,
4 vejce,
půl lžičky solamylu |
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept) | Postup přípravy:Klobásu nakrájíme na kostičky, osmahneme ji na sádle a přendáme. Pak na téže pánvi osmahneme nadrobno nakrájené žampiony a stáhneme z plotny. Přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, klobásy, pažitku, petrželku a střídku z veky a vše promícháme. Nádivkou naplníme kachnu, zašijeme ji, osolíme a na sádle upečeme doměkka. Vypečenou šťávu z kachny pak zahustíme solamylem. Podáváme s bramborovými knedlíky nebo brambory.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kachna po francouzsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kachna-po-francouzsku">Recept: Kachna po francouzsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kachna po francouzsku:
|