| Hromadné emaily | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Rybář | Domácí účto | Email šablony | Snadné hubnutí | Recepty doma | FormOffice | EET Účtenky | DWN.cz | Omalovánky | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Kachna po francouzsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kachna, | ||||||||
Popis: Klobásu nakrájíme na kostičky, osmahneme ji na sádle a přendáme. Pak na téže pánvi osmahneme nadrobno nakrájené žampiony a stáhneme z plotny. Přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, klobásy, pažitku, petrželku a střídku z veky a vše promícháme. Nádivkou naplníme kachnu, zašijeme ji, osolíme a na sádle upečeme doměkka. Vypečenou šťávu z kachny pak zahustíme solamylem. Podáváme s bramborovými knedlíky nebo brambory. |