| Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | DWN.cz | Pletení | Recepty doma | Rybář | Snadné hubnutí | FormOffice | EET Účtenky | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů > Kuchyně studená > Tlačenky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Jihočeská tlačenka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 3851x / 11x
Přidáno/změněno: 1.11.2010
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Příprava pokrmů - Kuchyně studená - Tlačenky

Inredience:

1 kg vepřové plece
1 kg koleno s kůží
300 g vepřových jater
1 ks vepřového srdce
1 ks vepřového jazyka
sůl,mletý pepř
nové koření mleté
majoránka
česnek
cibule



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Veškeré maso dáme vařit do mírně osolené vody, přidáme celou cibuli. Po uvaření nakrájíme maso na kostky, podle druhu na různé velikosti. Kůže semeleme. Maso promícháme s kůžemi a s vývarem, dochutíme kořením a česnekem. Takto připravenou směs na tlačenku plníme do k tomu určených sáčků a necháme asi 30 minut táhnout, nebo jednodušeji necháme promíchanou a ochucenou tlačenku prohřát v hrnci a potom teprve plníme do sáčků. Tlačenku necháme zchladnout, pravidelně otáčíme.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jihočeská tlačenka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Tlačenky
Salát z tlačenky 18.10.
Tlačenka podle řezníka Millera ze Zdic 26.09.
Domácí tlačenka 16.08.
Vepřová pochoutka v rosolu 26.07.
Želatinová tlačenka z vajec 17.02.
Barevná tlačenka s vajíčky 06.07.
Tlačenka se zeleninou 21.01.
Vepřová mortadela 22.04.
Vaječná tlačenka od Davida 26.06.
Rybí tlačenka 25.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0486s norob)