|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Jehněčí gulaš
|
|
|
| |
Postup přípravy:nakrajime cibuli a osmahneme na sádle do zlatova.Potom přidáme cela žebra ,trochu soli,pepře i provensálského koření ale ne moc a nechame podusit.
Když jsou žebra hotová vyndáme je necháme je ochladnout a maso obereme bokem. Vememe ponorný mixer a zbytek vývaru rozmixujeme přidáme zelenou papriku kterou taky rozmixujeme a přidáme obrané maso, dochutíme a můžeme podavat s ( knedlikem,bramborem i chlebem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jehněčí gulaš, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jehneci-gulas">Recept: Jehněčí gulaš</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jehněčí gulaš:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Teplá
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|