| Domácí účto | Formuláře na PC | EET Účtenky | DWN.cz | Počítej Kalorie | FormOffice | Rybář | Formuláře ZDARMA | Pletení | Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky | Email šablony | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jehněčí gulaš


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:14.3.2015

Ingredience:

špetka sadla
1kg cibule
sůl
provensalské koření
pepř
zelená paprika 2 ks
1,5 kg jehněčí žebra

Popis:

nakrajime cibuli a osmahneme na sádle do zlatova.Potom přidáme cela žebra ,trochu soli,pepře i provensálského koření ale ne moc a nechame podusit.
Když jsou žebra hotová vyndáme je necháme je ochladnout a maso obereme bokem. Vememe ponorný mixer a zbytek vývaru rozmixujeme přidáme zelenou papriku kterou taky rozmixujeme a přidáme obrané maso, dochutíme a můžeme podavat s ( knedlikem,bramborem i chlebem.


Jít na recept Jehněčí gulaš >>