|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Játrový guláš
|
|
|
| |
Postup přípravy:Tento pokrm je znalci uznáván jako snad nechutnější guláš vůbec. Nejprve na rozpáleném sádle opečeme po celém povrchu na kostky nakrájená játra. Teprve pak přidáme hrubě nasekanou cibulku a necháme ji zrůžovět. Podlijeme vývarem nebo teplou vodou a podusíme. Vody dáváme jen tolik, abychom játra místo dušení nevařili. Přibližná doba dušení je 90 minut. Z mouky uděláme zásmažku a vmícháme obě papriky. Studenou vodou pečlivě rozředíme, přidáme ke změklým játrům a povaříme. Můžeme přibarvit rajským protlakem. Poté přidáme majoránku a česnek. Asi po třech minutách odstavíme a dochutíme. Podáváme především s bramborovými knedlíky. Vhodné jsou i noky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Játrový guláš, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jatrovy-gulas">Recept: Játrový guláš</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Játrový guláš:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vnitřnosti
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|