1.2 kg vepřového masa
1.8 kg tučného vepřového masa
3 velké cibule
12-15 dkg sádla pod cibuli
5 velkých vajec
Koření na rovné lžičky: 3 lžičky mletého pepře
10 zrnek mletého nového koření
1/2 lžičky sladké papriky
3 mleté hřebíčky
3/4 lžičky mletého zázvoru
na špičku nože muškátového oříšku
6 dkg soli.
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Cibuly osmažit,umlít,játra umlít.Povařené maso umlít.Vše promíchat a semlít na jemno ještě dvakrát.Pak přidat koření,vejce,sůl,pořádně promíchat. Plníme do 1 litrových lahví do 3.Sterilizujeme 2 hodiny.V chladu vydrží 3-5 měsíců.