|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Jarní rizoto
|
|
|
| |
Postup přípravy:Nejprve si připravíme nálev:
cca 0,5 l vody svaříme s kostkou zeleninového bujónu, čerstvou rozkrojenou chilli papričkou, stroužkem česneku a malou cibulí, hrstí libečku, Yzopu, můžeme přidat několik čerstvých lístků popence, popř. další čerstvou aromatickou zeleninu.
Na lžíci sádla osmahneme jednu cibuli do mírně růžova, vsypeme dva varné sáčky rýže a při intenzivním míchání rýži restujeme do bodu, kdy se začne připalovat. Vařič zapneme naplno a postupně za stálého míchání naběračkou vléváme horký vývar. Pak rýži dusíme při mírné teplotě za občasného přilévání vývaru do měkka.
Vmícháme scezený hrášek, na jemno nakrájený česnek, cibuli, chilli papričku a na kousky nakrájené žampiony. Odstavíme z vařiče a ihned podáváme, na talíři rizoto posypeme nasekanou kadeřavou petrželí a pažitkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jarní rizoto, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jarni-rizoto">Recept: Jarní rizoto</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jarní rizoto:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Hrách sterilovaný, zmražený
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|