Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Jarní rizoto
|
|
|
| |
Postup přípravy:Nejprve si připravíme nálev:
cca 0,5 l vody svaříme s kostkou zeleninového bujónu, čerstvou rozkrojenou chilli papričkou, stroužkem česneku a malou cibulí, hrstí libečku, Yzopu, můžeme přidat několik čerstvých lístků popence, popř. další čerstvou aromatickou zeleninu.
Na lžíci sádla osmahneme jednu cibuli do mírně růžova, vsypeme dva varné sáčky rýže a při intenzivním míchání rýži restujeme do bodu, kdy se začne připalovat. Vařič zapneme naplno a postupně za stálého míchání naběračkou vléváme horký vývar. Pak rýži dusíme při mírné teplotě za občasného přilévání vývaru do měkka.
Vmícháme scezený hrášek, na jemno nakrájený česnek, cibuli, chilli papričku a na kousky nakrájené žampiony. Odstavíme z vařiče a ihned podáváme, na talíři rizoto posypeme nasekanou kadeřavou petrželí a pažitkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jarní rizoto, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jarni-rizoto">Recept: Jarní rizoto</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jarní rizoto:
|