|
Recept na Huspenina od Miroslava
|
|
|
| |
Postup přípravy:Na přípravu huspeniny použijeme vepřových nožiček,
oušek, kolínek, kůže a ocásků. Kolínka, nožičky, ouška,
ocásky a kůžičky stažené z hřbetního sádla očistíme,
opálíme zbytky štětin, dobře opereme a dáme vařit. Po
povaření vodu slijeme, suroviny znovu opereme, načež je
vaříme na mírném ohni úplně do měkka.
Současně v plátěném sáčku vaříme celé koření. Uvařené
suroviny z vývaru vyjmeme, pečlivě je vykostíme a
nakrájíme na 3cm kostky. Vývar přecedíme, vylijeme zpět do nádoby a uvedeme znovu do varu. Do vařícího vývaru přidáme krájenou zeleninu (mrkev, celer, petržel), ocet,
sůl a nakrájené vykostěné masné suroviny. Po provaření
přidáme krájené kyselé okurky a krájenou syrovou cibuli a česnek.
Jakmile přejde var, hotovou huspeninu rozlijeme do
vhodných nádob a necháme vychladnout.
Dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Huspenina od Miroslava, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/huspenina-od-miroslava">Recept: Huspenina od Miroslava</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Huspenina od Miroslava:
|