|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
|
Recept na Hříšné koleno
|
|
|
| |
Postup přípravy:Umyté koleno narežeme tak, aby na koži vznikli kosoštvorce. Z trochy čierneho piva, oleja, cukru, francúzskej horčice a roztlačeného cesnaku urobíme kašu. Tú dobre votrieme do narezanej kože a necháme deň odstáť v chladničke. Koleno vložíme do pekáča, podlejeme celým pivom, v ktorom sme pred tým rozmiešali polievkovú lyžicu cukru (+ lyžicu sladkej sójovej omáčky). Pridáme na polovicu rozkrojenú hlavičku cesnaku, celé feferónky, na polovice rozrezané cibule, bobkový list a kmín. Pečieme v zakrytom pekáči asi hodinu a pol. Priebežne podlievame pivom a potierame šťavou z výpeku. Nakoniec koleno odkryjeme a necháme dopiecť do chrumkava asi pol hodiny. Podávame s čerstvou cibuľou, uhorkami a feferónkami.
pepros
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hříšné koleno, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/hrisne-koleno">Recept: Hříšné koleno</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hříšné koleno:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|