|
Recept na Hovězí ragú
|
|
|
| |
Postup přípravy:Plátkovou slaninu nakrájet na cca 2 cm plátky, cibuli na kostičky. Hovězí zadní, nemoučné brambory a velké mrkve nakrájet na nudličky - jako hranolky. Celé dno většího papiňáku pokrýt slaninou, dát vrstvu masa, osolit a opepřit. Další vrstvou je mrkev a cibule, poslední vrstva je bramborová, opět osolit a opepřit. Vše upěchovat, zalít vývarem těsně k vrstvě brambor. Dusit asi 30 minut. Na talíř nabrat tak, aby tam bylo od každého něco, doporučuji pro chuť i vůni opepřit z mlýnku.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hovězí ragú, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/hovezi-ragu_1">Recept: Hovězí ragú</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí ragú:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|