| Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Pletení | Omalovánky | DWN.cz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice | Recepty doma | Snadné hubnutí | Domácí účto | Email šablony | Rybář | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Hovězí ragú | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 150g anglická slanina | ||||||||
Popis: Plátkovou slaninu nakrájet na cca 2 cm plátky, cibuli na kostičky. Hovězí zadní, nemoučné brambory a velké mrkve nakrájet na nudličky - jako hranolky. Celé dno většího papiňáku pokrýt slaninou, dát vrstvu masa, osolit a opepřit. Další vrstvou je mrkev a cibule, poslední vrstva je bramborová, opět osolit a opepřit. Vše upěchovat, zalít vývarem těsně k vrstvě brambor. Dusit asi 30 minut. Na talíř nabrat tak, aby tam bylo od každého něco, doporučuji pro chuť i vůni opepřit z mlýnku. |