půl kg hovězího masa
olej
cibule
česnek
feferonky
anglická slanina
hladká mouka
sůl,pepř
majoránka
červená paprika
sýr na strouhání
kysané zelí
Bramborák:
1 kg strouhaných brambor
3 vejce
150 g hladké mouky
sůl,pepř,majoránka
česnek
tuk na pečení
anglická slanina
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Na oleji osmahneme do zlatova cibulku s anglickou slaninou a zaprášíme mletou paprikou. Přidáme na kousky nakrájené hovězí maso, feferonky, osolíme, opepříme a za občasného míchání a podlití dusíme ve vlastní šťávě.Měkké maso dochutíme majoránkou, česnekem, solí a pepřem. Podáváme s bramborákem plněným studeným kysaným zelím. Vše sypeme strouhaným sýrem.