| FormOffice | Pletení | Omalovánky | Formuláře na PC | Recepty doma | EET Účtenky | Email šablony | Domácí účto | DWN.cz | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí guláš s bramborákem a zelím


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:14.3.2013

Ingredience:

půl kg hovězího masa
olej
cibule
česnek
feferonky
anglická slanina
hladká mouka
sůl,pepř
majoránka
červená paprika
sýr na strouhání
kysané zelí
Bramborák:
1 kg strouhaných brambor
3 vejce
150 g hladké mouky
sůl,pepř,majoránka
česnek
tuk na pečení
anglická slanina

Popis:

Na oleji osmahneme do zlatova cibulku s anglickou slaninou a zaprášíme mletou paprikou. Přidáme na kousky nakrájené hovězí maso, feferonky, osolíme, opepříme a za občasného míchání a podlití dusíme ve vlastní šťávě.Měkké maso dochutíme majoránkou, česnekem, solí a pepřem. Podáváme s bramborákem plněným studeným kysaným zelím. Vše sypeme strouhaným sýrem.


Jít na recept Hovězí guláš s bramborákem a zelím >>