| Snadné hubnutí | FormOffice | Email šablony | Rybář | EET Účtenky | Formuláře na PC | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Pletení | Omalovánky | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Mořské Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Grilovaný losos na asijský způsob

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:35
Počet porcí: 3
Autor:
Zobrazeno/týden: 3542x / 1x
Přidáno/změněno: 8.7.2009
Kategorie: - Maso - Ryby - Mořské
- Tepelně úpravená jídla - Rošt - gril
- Speciality - Čína (na způsob čína)

Inredience:

6 plátků lososa (po 150g)
1 1/2 lžíce cukru (nejlépe přírodního)
2 lžíce francouzské hořčice
1 lžíce olivového oleje
2 lžičky másla
2 lžičky nastrouhaného čerstvého zázvoru(lze nahradit trochou sušeného)
1lžíce sojové omaáčky
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Plátky lososa očistíme a lehce osolíme. V kastrolku rozpustíme máslo a cukr.Pak přidáme hořčici,olivový olej,nastrouhaný zázvor a sojovou omáčku a dobře promícháme. Porce lososa položíme do grilovacích misek a přilijeme připravenou omáčku. rozložíme na rošt středně rozehřátého grilu a upravujeme asi 20 min. doměkka.Podáváme s dušenou rýží.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Grilovaný losos na asijský způsob:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Mořské
Filé po čínsku 18.10.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Jedinečné filé 04.10.
Filety mořského vlka s olivami a sušenými rajčaty, 25.07.
Dušené rybí filé v hořčičné omáčce 18.07.
Těstoviny s tuňákem II. 15.12.
Sumeček žraločí se sezamem 15.12.
Kuskus s tuňákem a se špenátem 25.07.
Treska Brillat de savarin 25.07.
Opečený tuňák se sardelovým máslem 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0484s norob)