|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Francouzské brambory s kysaným zelím
|
|
|
| |
Postup přípravy:Sýrové a oškrábané brambory nakrájíme na kolečka silná zhruba 1/2 centimetru. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, oloupaný salám nastrouháme či nakrájíme na nudličky a z kysaného zelí vymačkáme šťávu. Do máslem vymazané zapékací mísy (kdo může, vymaže sádlem, lze vymazat i olejem) klademe těsně k sobě kolečka sýrových brambor, lehce je osolíme a opepříme. Poklademe vrstvou kysaného zelí, nastrouhaným(nakrájeným) salámem a nakonec dáme na tyto vrstvy kolečka cibule. Takto všechny vrstvy opakujeme a končíme vrstvou plátků brambor, kterou opět lehce osolíme a opepříme. Vše zalijeme šlehačkou a dáme do vyhřáté trouby 180 stupňů zapéct asi na jednu hodinu. Zapíjíme nejlépe pivem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Francouzské brambory s kysaným zelím, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/francouzske-brambory-s-kysanym-zelim">Recept: Francouzské brambory s kysaným zelím</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Francouzské brambory s kysaným zelím:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Špekáčky, párky
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|