| Pletení | Zbrojní průkaz | Rybář | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Recepty doma | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Email šablony | EET Účtenky | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vnitřnosti Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Dušené drůbeží žaludky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 3
Autor:
Zobrazeno/týden: 5535x / 3x
Přidáno/změněno: 18.6.2009
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Maso - Vnitřnosti
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy

Inredience:

500g drůbežích žaludků
1porek
2lžíce sojové omáčky
1lžička zázvoru
1lžička cukru
1/2lžičky vegety
2lžíce karamelu
1lžíce octa
1/2litru vody
4lžíce oleje



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

žaludky očistěte,rozkrojte na dvě části.Na vyklenuté masité části žaludku udělejte po délce a napříč zářezy,až se vytvoří mřížka.Řezy veďte jen na povrchu.Propláchňte je vařicí vodou ,kde zbělí a nakrojení se rozevře.Nakrájejte porek na kolečka a krátce osmažte na oleji.Přidejte do kastrolu žaludky a zalijte teplou vodou.Tolik vody aby žaludky zakryla.Do vody dejte všechno koření a na silném ohni přiveďte vodu do varu.Potom oheň ztlumte a přikryjte pokličkou.Žaludky duste do měkka asi 1 1/2 až 2 hodiny.V závěru je zakápněte octem.Podává se z rýží.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dušené drůbeží žaludky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vnitřnosti
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Kuřecí srdíčka 10.11.
Játra na pivě 24.10.
Vepřové ledvinky na smetaně 26.10.
Ďábelská játra 04.10.
Dršťková polévka speciál 04.10.
Staročeská jehla 25.07.
Kyjevské řízky 18.07.
Kuřecí játra na jalovci 08.07.
Kuřecí játra Jirka 24.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0606s norob)