|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Drahošova mísa - zapečená zabijačka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Dáme vařit na poloviny nakrájené oloupané brambory. Orestujeme cibuli na sádle, ochutíme podravkou a pokryjeme orestovanou cibulí dno zapékací mísy. Na takto rozprostřenou cibuli naklademe na plátky asi 1/2 cm nakrájené uvařené brambory v jedné vrstvě, na ni naskládáme na 1 cm silné špalíky nakrájené jelito a jitrnici. Dále vyskládáme poslední zbytek nakrájených brambor. Vršek brambor potřeme olejem a dáme zapéct do trouby. Jakmile brambory na vrchu zapékací mísy začnou zlátnout, zalijeme mísu rozkvedlanými vejci ochucenými podravkou a ozdobíme mísu obloženým rajčetem. Ještě 10 minut pečeme a podáváme v míse na stůl.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Drahošova mísa - zapečená zabijačka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/drahosova-misa-zapecena-zabijacka">Recept: Drahošova mísa - zapečená zabijačka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Drahošova mísa - zapečená zabijačka:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zapečené a pečené pokrmy
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|