|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Cikánská krkovice
|
|
|
| |
Postup přípravy:do masa napíchame skoro do poloviny masa asi 10 otvorů,
do nich strčíme stroužek česneku,
potom špalík slaniny obalené v soli a koření.
Potom maso po vrchu osolíme a okořeníme,
zabalíme na dva až 4 dny do alobalu a dáme do chladna.
příprava před pečením
prudce orestujeme ze všech stran,podlijeme asi 3/4 l
vývarem přidáme na 1/4 nakrajenou cibulí a dáme
péci do vyhřáté trouby na 2 hodiny při teplotě max.180 stupnu.... příloha cokoliv je to velká mňamka
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Cikánská krkovice, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/cikanska-krkovice">Recept: Cikánská krkovice</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Cikánská krkovice:
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|