cibule
300g vepřového masa(plec,krkovice)
2dcl vývaru
2 zelené papriky
3 rajčata
2 okurky menší
patizon nebo cuketa
kečup
pepř
paprika pálivá
sojová a worčestrová omáčka
česnek podle chuti
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Cibuli osmažit na oleji do zlatova,přidáme na kostičky nakrájené maso a osmažíme po 2-3 min.osolíme.podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka.Přidáme nakrájenou papriku,rajčata,okurek patizon(cuketu),kečup,pepř,pálivou papriku,sojovou a worčestrovou omáčku.Dusíme do měkka.Necháme vydusit vodu,aby vzvikla hustá směs.Dochutíme česnekem podle chuti.Podáváme s bramborem nebo s chlebem.DOBROU CHUŤ!!