|
Recept na Cannelloni s játrovou nádivkou
|
|
|
| |
Postup přípravy:Olej rozpálime na panvici, opečieme v ňom umytú, dobre odkvapkanú pečeň nakrájanú na malé kocky. Vyberieme a odložíme na teplé miesto. Cibuľu a mrkvu očistíme, nadrobno nakrájame a vo zvyšnom oleji po opekaní pečene opražíme do sklovita. Pridáme olúpané paradajky zbavené jadierok a nakrájané na malé kocky, okoreníme tymianom a majoránom. Primiešame paradajkový pretlak.
Múku vymiešame s citrónovou šťavou a bielym vínom dohladka a touto zmesou zahustíme zeleninu. Pridáme pečeň, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a Podravkou a necháme vychladnúť. Ohňovzdornú formu vymastíme. Cannelloni sparíme v osolenej vode asi 5 minút, necháme dobre odkvapkať a naplníme pečeňovou zmesou. Vrstvovito poukladáme do formy, zalejeme bešamelovou omáčkou ochutenou nastrúhaným ovčím a údeným syrom. Dáme do rúry predhriatej na 200 oC a pečieme asi 15 minút.
Podávame posypané nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Cannelloni s játrovou nádivkou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/cannelloni-s-jatrovou-nadivkou">Recept: Cannelloni s játrovou nádivkou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Cannelloni s játrovou nádivkou:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|