| Počítej Kalorie | EET Účtenky | Omalovánky | Recepty doma | DWN.cz | Domácí účto | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Email šablony | Pletení | Rybář | Snadné hubnutí | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Cannelloni s játrovou nádivkou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 250 g hydinovej pečene | ||||||||
Popis: Olej rozpálime na panvici, opečieme v ňom umytú, dobre odkvapkanú pečeň nakrájanú na malé kocky. Vyberieme a odložíme na teplé miesto. Cibuľu a mrkvu očistíme, nadrobno nakrájame a vo zvyšnom oleji po opekaní pečene opražíme do sklovita. Pridáme olúpané paradajky zbavené jadierok a nakrájané na malé kocky, okoreníme tymianom a majoránom. Primiešame paradajkový pretlak. |